Microsoft prezanton tri variante të reja të konsolës Xbox

Microsoft njoftoi tre variante të reja të konsolave të tij të gjeneratës aktuale Xbox gjatë ngjarjes së saj Xbox Games Showcase 2024.

Kjo përfshin dy modele të reja të Serisë X dhe një variant të ri të Serisë S, shkruajnë mediat e huaja, përcjell Telegrafi.

E para është edicioni special i Xbox Series X 2TB Galaxy Black.

Kjo është thjesht Seria X ekzistuese me 2TB hapësirë ruajtëse në vend të 1TB të zakonshme.

Tjetra është Xbox Series X 1TB Digital Edition.

Ky është një variant i Serisë X ekzistuese, por pa diskun optik, që do të thotë se ju mund të përdorni vetëm lojëra dhe filma në mënyrë dixhitale.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *