MES THASHETHEMEVE PËR NDARJE – JENNIFER LOPEZ DHE BEN AFFLECK JETOJNË NË VENDE TË NDRYSHME

Jennifer Lopez ka qenë duke kërkuar një shtëpi të re dhe se ajo po mbështetet të familja e saj mes aludimeve për ndarjen nga Ben Affleck.

“Jen po bën xhiro nëpër shtëpi dhe po bën pazar për shtëpinë e saj”, tha një burim.

“Ajo është mbështetur tek mamaja, motrat dhe fëmijët e saj gjatë kësaj periudhe tranzicioni”.

Sa i përket Affleck-ut, ylli në mënyrë të ngjashme ka kërkuar strehim me rrethin e ngushtë të miqve të tij.

Kjo përfshin bashkë-yllin e tij të “Good ëill Hunting”, Matt Damon.

“Jen është duke vizituar shtëpitë dhe duke bërë pazar për shtëpinë e saj. Ajo ka qenë e mbështetur te mamaja, motrat dhe fëmijët e saj gjatë kësaj periudhe tranzicioni”, thuhet tutje.

Affleck dhe Lopez kanë qenë së bashku në një ngjarje të djalit të aktorit, por u panë shumë të ftohtë me njëri-tjetrin.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *