KËMBIMI VALUTOR, SI QËNDRON LEKU SOT NË RAPORT ME MONEDHAT E HUAJA

Monedha europiane euro vijon të qëndrojë në nivele të ulëta, ajo blihet me 99.8 lekë dhe shitet me 100.6 lekë.

Paundi britanik blihet me 117.9 lekë dhe shitet me 119 lekë.

Ndërkaq, franga zvicerane këtë të mërkurë blihet me 102.9 lekë dhe shitet me 104 lekë.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *